månadsarkiv: december 2017

Viktig information om terminens sista veckor

Lucia onsdagen 13 december:
Vi ska få ta del av ett luciaframträdande av årskurs 6 kl 8:30-9:30 i aulan. Eleverna kommer till skolan som vanligt och efter lucia följer ordinarie schema.

Fredagen 15 december:
Åk 4-6 har en julpysselförmiddag i faddergrupper mellan 8:15-10:30. Eleverna börjar alltså 8:15 denna dag. På eftermiddagen är det en dansshow i aulan kl 13:00-14:30. Efter det slutar skoldagen för eleverna. Dansshowen kommer att livestreamas, mer info kommer från Fredrick (idrottslärare).

Onsdag 20 december:
Genrep i Filadelfiakyrkan under skoltid. Ordinarie start- och sluttider. Vi åker efter lunch så ingen matsäck behövs.

Torsdag 21 december:
Sista skoldagen för terminen. Skoldagen är mellan 8:05-12:00. Därefter slutar eleverna. Konsert på kvällen i Filadelfiakyrkan, se information från Anna.

/ Barbro & Charlotta

Grisarna har anlänt!

Idag har vi delat ut polkagrisar till eleverna, som de skall sälja! Tack Hilda och Henrik för att ni fördelat och packat individuella påsar! Påminn eleverna om att packa upp dem ur ryggsäckarna så fort de kommer hem, så att de inte blir för tilltufsade! Ingen vill köpa en trasig polkagris!

Se info nedan. Alla pengar skall till Henrik, ägaren av Swishnumret, som har lagt ut pengarna tills vidare. Han swishar sedan till klasskassan. Eleverna MÅSTE komma ihåg att säga till den som swishar att hen skall skriva elevens namn i meddelandet. Ett alternativ är att ni swishar hela summan för era barns polkagrisar på en gång, sedan bestämmer ni själva hur ni samlar in just era pengar. Glöm inte att skriva ert barns namn!