Nyheter och information!

Hej!

Idag Skypade klassen med Nova i Thailand i en halvtimme! Det var kul att se och höra henne! Hon  berättade lite om hur det är i skolan där och vad hon har för sig.

På mentorstiden idag hann vi även med att anmäla klassen till Batterijakten! Det var ett elevinitiativ som klassen blev intresserade av. Fina elever! Vi kommer under v 9 och 10 lära oss lite om batterier och deras väg i samhället, från produktion till återvinning. Själva insamlingen sker vecka 11 och 12, men ni kan ju börja tänka på saken redan nu…;)

Slutligen vill vi påminna om vinteridrottsdagen på onsdag! För de elever som skall gå med skolan till Vallen gäller samling kl 9.20 på skolgården för avgång kl 9.30. Vi möter upp de elever som tagit sig dit på egen hand kl. 10.00. Matsäck, hjälm och varma kläder behövs! Dagen slutar kl. 13.00. Studiestugan är inställd.

För de elever som skall spendera dagen i Hallen gäller samling kl. 8.45, dagen börjar kl. 9.00 och slutar kl. 13.00. Lunch serveras som vanligt i skolans matsal.

Vintriga hälsningar,

Barbro och Charlotta